Bio Therapy Plus matrac

Az árról érdeklődjön!

Legújabb generációs biomatrac, mely pihentető alvást és friss, energiával teli ébredést nyújt. Alvásunk nyugodttá és pihentetővé válik, szervezetünk energiával töltődik fel.
A 29 cm-es a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ultraergonomikus kialakítású matrac. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges. A matrac kialakítása minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit. A matrac különleges anyaga hatásosan veszi fel a harcot a nedvesség és a foltok ellen a HYDROFAST technológiának köszönhetően.
Az ABC táskarugós rendszer biztosítja a levegő keringését, emellett az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok és szagok elterjedését, amelyik a matracban előfordulhatnak.
Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy nem tartalmaz baktériumokat a felhasznált antibakteriális és antiallergén alapanyagoknak köszönhetően. Az egészségtudatosság jegyében a vízalapú HOTMELT ragasztási technológiát alkalmazzuk.
Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható.