Ágybetétek, matracok, ágyrácsok

 • Aegis Lazy matrac

  Magas minőség és kedvező ár! Félkemény, 17 cm magas matrac, melynek hideg hab és 4 cm TERMOPUR képezi a belső összetételét. A hideg hab biztosítja a megfelelően kemény hordozóréteget, a TERMOPUR (MEMORY) pedig leveszi a terhelést a test felületéről. 3D technológiával szinte cm 2 -enként követi a test körvonalát. Az aszimmetrikus felépítéssel ,egy matrac áráért két matracot kapunk, különböző keménységű komforttal. A matrac külső huzata ALGUA – a huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található amely mikrokapszulákban van megkötve. A kivonat 11 természetes vitamint, 10 ásványi anyagot, 18 aminosavat,  3 telítet zsírsavat, beta-karotént, vasat és többféle antioxidánst és proteint tartalmaz, melyek alvás közben felszabadulnak, s jótékonyan hatnak a bőrünke.

  vákuummatracok

  A technológiai fejlesztésnek és a vásárlók egyre növekvő igényeinek köszönhetően a Materasso is elkészített egy új termékcsaládot. Ezzel az új csomagolási formával akár kézben is elszállítható még a 180×200 cm-es matrac is! Ehhez az extra csomagolási lehetőséghez azonban az átlagos matracösszetételhez képest más alapanyagokat kellett felhasználni. A nyugat-európai trendeket is figyelembe vevő kisérletezések eredményeként készült el ez a forradalmian új ágybetét. A matrac magja egy 3 zónás, nagy sűrűségű, de mégis jó légáteresztő képességű rolocell-hab, mely ugyan olyan pontrugalmas anyag mint a latex, ezáltal a vákuummatracok megőrizték a latex matracokban lévő ortopédikus tulajdonságot, de ötvözték azt a rugalmas csomagolhatóság követelményével. A matrac kényelmi rétegét kétféle anyag tölheti ki: rolocellhab, és termopur. A matrac huzata lehet fix vagy antiallergén, levehető,mosható.
 • Airsense-memory párna

  Airsense párna

  Töltet: memóriahab
  Méret: 73 x 42 x 13 cm
  Moshatóság: 60 C mosható a HAB is
  Huzat: antiallergén

 • Aktív matrac

  17 cm magas, kemény matrac. Az ortopédikus, pontrugalmas habból készített fekvőfelületek között a gerincnek határozott alátámasztást nyújtó rétegekből épül fel. A matracban található két réteg kókuszháncs elősegíti a nagyobb terhelhetőséget, illetve a még jobb légáteresztést . A DRYFAST huzat antibakteriális jellegű. 60 fokig mosható. A felhasznált alapanyagok gátolják a baktériumok és atkák szaporodását.3D oldalszellőzéssel.

  pur-habos matracok

  Kifejezetten rugalmas, porózus belső szerkezetű, habosítással készülő anyag. Igen kedvelt az ár-érték aránya és könnyű súlya miatt. Különböző sűrűségű habokat állítanak elő, mely ezáltal különböző keménységű. Az anyag rugalmasságának köszönhetően jól követi a test vonalát, és azt alátámasztja. Bordasoron keményebb, rugalmas ágyrácson komfortosabb fekvőfelülelületet kapunk. Kombinálhatjuk kókuszhánccsal, bonellrugós és táskarugós renszerekkel is.
 • Aktív Plus matrac

 • Ametist Care matrac

  A 32 cm-es AMETIST CARE táskarugós matrac AMETIST CARE ágykerettel szettben, kedvezményes áron.

  A 32 cm-es AMETIST CARE matrac minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges.  Támogatja a nyugodt légzést egész éjjel az egészséges és zavartalan alvásért.

  Az AMETIST CARE matrac különleges anyaga hatásosan veszi fel a harcot a nedvesség és a foltok ellen a HYDROFAST technológiának köszönhetően.

  Az ABC táskarugós rendszer biztosítja a levegő keringését, emellett az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok és szagok elterjedését, amelyek a matracban előfordulhatnak.

  Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges. A matrac kialakítása minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt ​​nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit.

  Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy nem tartalmaz baktériumokat a felhasznált antibakteriális és antialllergén alapanyagoknak köszönhetően.

  A speciálisan feldolgozott antibakteriális és antiallergén szilikon szálaknak köszönhetően a szövet ellenáll a szagnak.

  Az ABC matracok alapanyagai nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat. Vízalapú HOTMELT-t használnak a felületek összeragasztására. Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható.

  Segít abban, hogy minden reggel frissen induljon a nap a táskarugók kényelmével.

 • Antibakteriál Bio-Ex matrac

  Táskarugós matracaink közül a legkeményebb komfortú, ugyanakkor a teljes termékskálát figyelembe véve középkemény komfortú. 7 zónás 21 cm magas matrac, melyben a  rugótestek egyesével zsákokba vannak téve, így egymástól függetlenül tudnak mozognak. A rugótestek felett kókuszréteg található, mely biztosítja a megfelelő merevítést és szellőzést ezáltal növelve a matrac élettartamát. A kényelmi réteg egy új fejlesztésű Ultradresch/ Sanitized hab, melynek különlegessége, hogy átfogó antibakteriális, gombaellenes védelmet nyújt azáltal. hogy a penészek, gombák és egyéb nem kívánatos mikroorganizmusok számára nem biztosít megfelelő környezetet az életben maradásukhoz. Ez a tiszta környezet eredményezi az igazi pihentető alvást, melyre mindenkinek szüksége van.

  A komfortot a Lyocell huzat koronázza meg. A magas minőségű – 100% -ban természetes anyagból készülő, nyírfacellulóz alapanyagú – szálak az anyagot selymessé teszik, ezáltal nagyon kellemes, luxus érzetet ad. Ez a típusú huzat hatékonyan elnyeli és elvezeti a nedvességet, ezáltal gyorsan megszárad, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Pozitív tulajsonsága még, hogy antimikrób. Az LYOCELL huzat anyaga magas rétegű üreges PES rostszállal steppelt, ami tovább fokozza a matrac luxus megjelenését. A huzat levehető,

 • Antidekubit Fresh matrac

  Ez a matrac kitünő megoldás lehet otthoni betegápolás esetén. A hét zónás HR komfort hab a profil vágásanak és keménységének következétben ANTIDEKUBITUS hatású. A hab meggátolja a hosszan tartó fekvés esetén fekélyek és felfekvések kialakulását. Greenfirst huzata 60 C-on mosható így könnyen kezelhető, valamint a biaktív részecskéknek köszönhetően természetes védelmet nyújt az atkák és baktériumok ellen. Kíválóan szellőző és nagyon jó alaktrartó tulajdonsággal rendelkező matrac.

  A hatás fokozása érdekében érdekes a matracot rugalmas ágyrácsra helyezni.

  Rendelhető egyedi méretekben is!

  Egészségpénztárra elszámolható!

   

 • Aquatic Minerál matrac

  A felső középosztálybeli 22 cm-es matrac huzatába varott supersoft hab a kényelmi rendszer első része. Alatta a felső profilt SANITIZED antibakteriális kényelmi hab, míg a matrac magját adó rétegeket a kényelem márkás ELIOCELL hab alkotja, amelynek sűrűsége 25 kg/m3 . Az alsó profil szintén ELIOCELL habból készült, amelynek sűrűsége 28 kg/m3 . A PHYSIOSYSTEM technológia a 7 zónás súlyelosztással biztosítja a megfelelő alátámasztást.

  Kiváló ár és teljesítmény arány. 130 kg-ig terhelhető.

  A matrac külső huzata ALGUA – a huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található mikro kapszulákban megkötve, melynek hatóanyagai alvás közben felszabadulnak, s jótékonyan hatnak a bőrünkre. Levehető, de kizárólag kézzel 30 °C -on mosható. Szárítógép használata tilos. Antiallergén.

 • Basic Memory matrac

  Basic Memory
  A középkemény alváskomfortot biztosító Basic Memory vákuummatrac hőre lágyuló memory fekvőfelülete pontról pontra követi az alvó test vonalát, így a fekvőfelület, kényelmes és lágyan befogadó. Alaktartó magrésze gondoskodik a megfelelő alatámasztásról pontrugalmas testvonal követő.ALVÁSKLÍMA: steppelt aromakapszulás matracszövet, szellőzőkkelALVÁSKOMFORT: hőre lágyuló, testvonalkövető memory fekvőfelületGERINCALÁTÁMASZTÁS: ELIOCELL magrész
  Tulajdonság:

  Matrac jellege: közepesen kemény
  Magasság: 17 cm
  Felső súlyhatár: 130 kg
  Huzat típusa: fix
  Garancia: 2+10 év
  Rendelhető méretek: standard + egyedi méretekben is!

  – Bayscent aromakapszulás matracszövet
  – 2 cm vastag memory komfortréteg a matrac huzatához steppelve
  – 14 cm vastag, alaktartó ELIOCELL magrész
  – antiallergén klímaszál steppelőanyag
  – Bayscent aromakapszulás matracszövet

 • Calypso zsákrugós matrac

  Egyoldalas Calypso matracunk fekvőfelülete speciális profilozással készül, így még pontosabban tudja követni a fekvő test vonalát. A kókuszmatrac fekvőfelületének egyedi kialakítása gyengéden masszírozza a rajta fekvő testet.
  ALVÁSKLÍMA: kíváló klímát biztosító, steppelt ALOE VERA mikorkapszulás matrachuzat, szellőzők
  ALVÁSKOMFORT: speciális 5 anatómiai zónára osztott masszázsfelület
  GERINCALÁTÁMASZTÁS: nagy rugalmasságú,7 ergonómiai zónára osztott magrész

  TULAJDONSÁGOK:

  Matrac jellege: közepesen kemény

  Magasság: 24 cm

  Felső súlyhatár: 125 kg

  Huzat típusa: STANDARD vagy PILLOWTOP

  Garancia: 2+10 év

  Rendelhető méretek: standard + egyedi méretekben is!

  FELÉPÍTÉS:

  –  Aloe Vera mikorkapszulás matracszövet

  – antiallergén klímaszál steppelőanyag

  – 4 cm vastag, 5 zónás, OC35-ös ortopedikus hab

  – 2 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab

  – 1 cm vastag kókuszlap

  – 12 cm magas, 7 zónás táskarugós magrész

  – 1 cm vastag kókuszlap – 2 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab

 • Classic Hard vákum matrac

  CERIFLEX CLASSIC HARD VÁKUUMMATRAC

  Ceriflex Classic Hard matrac egy olcsó és kemény vákuummatrac a matracok között. A 16cm magas vákuumcsomagolt szivacsmatrac 100kg-ig terhelhető és áránál fogva így mindenki megengedheti magának, hogy mostantól egy jó minőségű olasz vákuum matracon hajtsa álomra fejét. A több, mint 50 éves múltra visszatekintő dél-olaszországi Ceriflex® matracgyártó belépő kategóriás terméke minőségi 30kg/m3 sűrűségű Elioflex alapanyagból készül, amely feszességének és rugalmasságának köszönhetően kényelmes komfortot nyújt a kemény és olcsó vákuum matrac választékban.

   

  5 év garancia!

 • Classic Memory vákum matrac

  CERIFLEX CLASSIC MEMORY 13+2 MATRAC

  Ceriflex Classic Memory 13+2 emlékezőhab matrac egy kifejezetten kemény memóriahabos vákuum matrac a Ceriflex memory foam matracok között. A 13+2cm összetételű matrac 13cm Elioflex hideghabból és 2cm nagy tömegsűrűségű 50kg/m3 speciális emlékezőhabból áll. A Ceriflex Classic Memory 13+2 matrac mindenkinek megoldás lehet, aki az emlékezőhabos matracok között keményebb matracot keres, szeretné ha matraca megfelelő minőségű alapanyagokból készülne és az árkategóriában található matracokhoz képest vastagabb matrac magassággal rendelkezik. A Ceriflex márka a…

 • Deluxe Memory matrac

  Deluxe Memory
  A DeLuxe memory vákuummatrac igazi luxust kínál a puha fekvőfelületet kedvelőknek. Megnövelt memory rétege által puhán-süppedősen veszi körbe az alvó testet. Magrésze az alaktartó és tartós ELIOCELL anyag gondoskodik a szükséges alátámasztásról, és pontrugalmasságával hozzájárul egy igazán kényelmes fekhely megvalósításához.ALVÁSKLÍMA: steppelt aromakapszulás matracszövet, szellőzőkkelALVÁSKOMFORT: hőre lágyuló, testvonalkövető memory fekvőfelületGERINCALÁTÁMASZTÁS: ELIOCELL magrész
  Tulajdonság:

  Matrac jellege: közepesen kemény/puha
  Magasság: 20 cm
  Felső súlyhatár: 130 kg
  Huzat típusa: fix
  Garancia: 2+10 év
  Rendelhető méretek: standard + egyedi méretekben is!

  – Bayscent aromakapszulás matracszövet
  – 2 cm vastag memory komfortréteg a matrac huzatához steppelve
  – 3 cm vastag memory komfortréteg
  – 14 cm vastag, alaktartó ELIOCELL magrész
  – antiallergén klímaszál steppelőanyag
  – Bayscent aromakapszulás matracszövet

 • Diamond matrac

  Luxus minőségű hotelszobák kényelme és ízlésvilága elérhető a saját otthonában!
  A félkemény matrac a természetes harmóniát árasztó egyszerűsége mellett egyúttal a legmagasabb fokú kényelmi elvárásoknak megfelel. A 31 cm-es matrac különleges anyaga hatásosan veszi fel a harcot a nedvesség és a foltok ellen a HYDROFAST technológiának köszönhetően. Az ABC táskarugós rendszer  biztosítja a  levegő keringését, emellett az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok és a szagok elterjedését, amelyek a matracban előfordulhatnak. A test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ultraergonomikus kialakítású . Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz  szükséges. A matrac minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit. Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága ,hogy  nem tartalmaz  baktériumokat a felhasznált antibakteriális és antiallergén alapanyagoknak köszönhetően. Az egészségtudatosság jegyében a vízalapú HOTMELT ragasztási technológiát alkalmazzuk. Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható . Segít abban, hogy minden reggel frissen induljon a nap a táskarugók kényelmével.

 • Díva matrac

  A 33 cm-es DIVA matrac különleges anyaga hatásosan veszi fel a harcot a nedvesség és a foltok ellen a HYDROFAST technológiának köszönhetően.

  Az ágybetét egyik oldalán a 7 cm-es topper kényelmi réteg maximális komfortérzetet biztosít a pihentető alvásért.

  Az ABC táskarugós rendszer biztosítja a levegő keringését, emellett az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok és szagok elterjedését, amelyek a matracban előfordulhatnak. A test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ultraergonomikus kialakítású matrac. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges. A matrac kialakítása minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt ​​nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit.

  Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy nem tartalmaz baktériumokat a felhasznált antibakteriális és antialllergén alapanyagoknak köszönhetően.

  Segít abban, hogy minden reggel frissen induljon a nap a táskarugók kényelmével.

  Az ABC matracok alapanyagai nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat. Vízalapú HOTMELT-t használnak a felületek összeragasztására. Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható.

Click to Hide Advanced Floating Content