Ametist Care matrac

Az árról érdeklődjön!

A 32 cm-es AMETIST CARE táskarugós matrac AMETIST CARE ágykerettel szettben, kedvezményes áron.

A 32 cm-es AMETIST CARE matrac minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges.  Támogatja a nyugodt légzést egész éjjel az egészséges és zavartalan alvásért.

Az AMETIST CARE matrac különleges anyaga hatásosan veszi fel a harcot a nedvesség és a foltok ellen a HYDROFAST technológiának köszönhetően.

Az ABC táskarugós rendszer biztosítja a levegő keringését, emellett az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok és szagok elterjedését, amelyek a matracban előfordulhatnak.

Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a gyógyhatású alváshoz szükséges. A matrac kialakítása minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt ​​nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit.

Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy nem tartalmaz baktériumokat a felhasznált antibakteriális és antialllergén alapanyagoknak köszönhetően.

A speciálisan feldolgozott antibakteriális és antiallergén szilikon szálaknak köszönhetően a szövet ellenáll a szagnak.

Az ABC matracok alapanyagai nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat. Vízalapú HOTMELT-t használnak a felületek összeragasztására. Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható.

Segít abban, hogy minden reggel frissen induljon a nap a táskarugók kényelmével.